Wijnmakers diner

Een onvergetelijke avond. Schuif aan bij de wijnmakers voor een exclusief 5 gangen diner.

Het wijnmakers diner, een unieke wijnbeleving

5 gangen – 5 wijnmakers – 5 wijnen

Mooie gerechten, die het beste in de wijnen naar boven halen. Bij elke gang komt een passende wijn. De wijnmaker zelf vertelt tijdens de avond alles over de geschonken wijnen, waar ze vandaan komen en wat deze wijn zo bijzonder maakt. Samen met de wijnmakers hebben we gezocht naar de ultieme wijn spijs combinatie.

Deze wijnmakers zijn aanwezig bij het wijnmakersdiner op 12 mei:

Combes | Domaine des Deux Ruisseaux

Céine Oliveira | Vinhos Norte

Camilo Leite | Boas Quintas

Sául Gonçalves | Herdade dos Templários

Pedro Castro | Quinta do Cardo

Zij zullen je van alles vertellen over hun wijngaarden. Waarom juist dié druif de wijn zo bijzonder maakt, wat er uniek is aan het terroir, de unieke geschiedenis… En heb je zelf vragen?? Onder het genot van lekker eten praat het een stuk makkelijker en tijdens het diner heb je alle tijd om de wijnmakers het hemd van het lijf te vragen.

De prijs voor het 5 gangen diner inclusief wijn en tafelwater is € 82,50 per persoon.

Wegens een beperkt aantal plaatsen is het noodzakelijk te reserveren. Reserveren kan door een mailtje te sturen aan reserveren@wijnhall.nl. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je aan wil schuiven. Ook willen we bij de reservering graag weten, of er nog dieetwensen zijn, waar we rekening mee kunnen houden. (gluten, lactose, zwangerschap, vegetarisch)

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren