Wijn&spijs

Tijdens wijnHALL kun je genieten van alles in en om je glas. En mooie wijn verdient goed eten, dus:

De HALL | burgerEI & zakenlui voorziet het hele festijn van lekker en eerlijk eten. Goddelijke borrelhappen, formidabele burgers en verrassende bistro gerechten. Fijne wijn & spijs combinaties gegarandeerd!

lunch

WijnHALL start om 12:00. Nu kun je je natuurlijk gelijk wagen aan de proeverij XL. Maar het is misschien verstandig (en fijn!) om te beginnen met een hapje eten. Een plankje met mooie kazen, ambachtelijke charcuterie en knisperfrisse salafe of een heerlijke CLUBtosti.

wijnBAR

Uitgeproefd?!? Dat nooit, horen wij je denken… Maar klaar met die kleine beetjes wijn en toe aan een ‘echt’ glas wijn? Gelukkig beschikt wijnHALL over een wijnBAR gevuld met spannende wijnen per glas.  Laat je adviseren en kies een mooi glas wijn. Combineer het met één van de goddelijke borrelhappen en GENIET!

diner

Lekker eten vráágt gewoon om een goed glas wijn. Gelukkig komt dat goed, want de HALL zorgt voor het eten!

Dus blijf lekker plakken na het wijnproeven. Laat de informatie van de workshops nog eens rustig op je inwerken onder het genot van een kneitergoeie burger, ’n stoere steak & egg of één van de andere gerechten op het menu van de HALL.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren